Gitaarlessen in Amsterdam

Ik heb veel ervaring als gitaardocent en geef les in mijn studio in het Da Vinci Huis in Bos en Lommer, en tevens bij leerlingen thuis in Amsterdam. De afgelopen 7 jaar heb ik in New York gewerkt als gitarist en gitaarleraar, in januari ben ik weer terug verhuisd naar Amsterdam. Ik heb in de V.S. erg veel plezier gehad in het geven van gitaarles aan mensen van alle leeftijden en niveau’s.

Ik heb m’n bachelor diploma (Jazz Gitaar) gehaald aan het Conservatorium van Amsterdam, en ben vervolgens naar New York vertrokken waar ik een master’s heb gehaald aan de Aaron Copland School of Music. M’n opleiding is dus in jazzmuziek, maar ik heb de afgelopen jaren met zeer uiteenlopende artiesten mogen werken, en ben dus van alle markten thuis. Het enige wat ik niet doe is flamenco en klassiek gitaar.

In mijn lessen probeer ik uit te gaan van jouw wensen, maar tegelijkertijd ook een goede basis te leggen. Bij beginners gaan we eerst aan de slag met de basisakkoorden en noten lezen, na een aantal weken zul je zien dat je al een leuk repertoire hebt opgebouwd. Van daaruit kunnen we ook stukken doen die je als student zelf meeneemt, als het te moeilijk is kunnen we er een versimpelde versie van spelen. Maar als je niet precies weet je wat je wil heb ik meer dan genoeg stukken en oefeningen waarmee je steeds een beetje vooruitgang boekt.

De afgelopen jaren heb ik ook een aantal studenten met succes door de auditie voor het conservatorium kunnen leiden, en bovendien geef ik ook als vervangend docent les aan verschillende conservatoria. Kortom, ook (ver)gevorderde studenten zijn zeer welkom.

Voor een vrijblijvende proefles neem contact op via dit formulier, of bel 06 – 304 047 31